• LOKACIJA: PE Arkadia - Nakupovalni center Arkadia več
  • LOKACIJA: PE Kamnik - Glavni trg 11 več
  • LOKACIJA: PE Celje - Planet Tuš Celje več

Predstavitev           
 
 

Optika Vallis

Predstavitev


Optika Vallis ima svoje prostore v sodobnem nakupovalnem centru Arkadia na Viru pri Domžalah, kjer deluje tudi očesna ordinacija. Okulistične preglede opravlja zdravnica specialistka oftalmologinja na najsodobnejših aparatih za preiskavo in diagnostiko vida.

Poslovalnice so še v Kamniku, v Planet Tuš Celje ter Murski Soboti. V Optiki Vallis ponujamo širok izbor sončnih in korekcijskih očal priznanih proizvajalcev  ter kontaktne leče in tekočine za vzdrževanje leč.
 


 
 

O nasOptika Vallis je nov in svež obraz na slovenskem trgu, a vendar svoje znanje in strokovnost črpa iz več kot 40 letne tradicije! Lastniki Optike Vallis so oče Vinko Dolinšek in sinova Gašper in Miha. Vinko je svojo pot v optični dejavnosti začel pred več kot 40 leti, ko se je izšolal za optika in kasneje izuril v zelo kvalitetnega in natančnega optika. Svoje izkušnje je nabiral in se izpopolnjeval v eni izmed prvih družinskih optik na domžalskem območju Optiki Helena Dolinšek.

Ideja za ustanovitev nove optike se je porodila sinovoma, ki sta svojo poklicno pot, tako kot oče našla v optični dejavnosti z odprtjem uspešne spletne trgovine s kontaktnimi lečami Moje-lece.si. 


 

Naše poslanstvo in vizijaPoslanstvo Optike Vallis je, da se vsaki stranki posvetimo, ji prisluhnimo in nato ponudimo najboljšo rešitev za korekcijo vida.


Vizija Optike Vallis je postati vodilna optika na širšem ljubljanskem območju, z največjo ponudbo korekcijskih in sončnih očal po najnižjih cenah.

Ljudi vedno najprej prepoznamo preko obraza, zato so očala, ki jih izberete pomemben del vaše podobe, odsev vašega izgleda.

Vinko Dolinšek


 


 

Strokovna ekipa 
V sodobno opremljeni okulistični ambulanti strankam nudimo pregled vida z najsodobnejšimi optičnimi napravami, ki so v skladu s predpisi Ministrstva za zdravje. Okulistične preglede v naši optiki opravlja priznana oftalmologinja, ki vam bo strokovno in skrbno izmerila očesni pritisk, pregledala očesno ozadje in na podlagi ugotovitev predpisala ustrezno zdravljenje oziroma predpisala očala ali kontaktne leče.

 
  • okulistične preglede opravlja zdravnica specialistka
  • sodobno opremljena okulistična ambulanta
  • pregled vida z najsodobnejšimi optičnimi napravami
  • predpis ustreznega zdravljenje
 


 
  • S storitvami optike Vallis sem izjemno zadovljen. Strokovnost, prijaznost in bogata ponudba vse na enem mestu.
  • Z optiko Vallis sem bila zelo zadovoljena. Osebje je bilo zelo prijazno. Svetovali so mi pri izbir usterznih očal in reči moram, da sem z odločitvijo super zadovoljna. Toplo priporočam.
Vse pravice pridržane © Optika Vallis 2021, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh optika-vallis.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.