TRENDI OČAL V LETU 2020

KOVINSKI OKVIRJI

Minimalistični kovinski okvirji so idealni modni dodatek, saj pristajajo vsakomur in izpopolnijo še tako različne stile. Z njimi lahko dosežete preprost nevpadljiv stil 70-ih, kar bo modni hit leta 2020.

Zlati kovinski okvirji izražajo nežnost, spodbujajo eleganco in perfektno izpopolnijo vaš posloven videz. Obenem so primerna tudi pri sproščenem, zabavnem videzu, saj so preprosta in hkrati neobičajna. V Optiki Vallis lahko izbirate med različnimi kovinskimi okvirji proizvajalcev Jimmy Choo, Marc Jacobs, Carrera in drugimi.

 

 

TRANSPARENTNI OKVIRJI

Eden izmed najpopularnejših trendov v letu 2020 bodo transparentni okvirji, ki že dalj časa privabljajo modne oblikovalce po celem svetu. So idealni sopotnik pri dopolnjevanju različnih videzov in stilov, saj so hkrati diskretni in prefinjeni. Če želite ohraniti fokus na vaših očalih je priporočljivo, da transparentne okvirje kombinirate s svetlejšimi oblačili in manj izrazitim ličenjem. Z izbiro transparentnih očal boste zagotovo v središču pozornosti, saj tovrstna očala že sama po sebi izstopajo s svojim čudovitim in elegantnim dizajnom.

 

 

OKVIRJI NEŽNIH BARV 

Nežni odtenki barv bodo leta 2020 najbolj priljubljene barve leta. Nežna koralna, peščeno roza, in zlato-roza bodo prevladovale med modnimi trendi. Okvirji v takšnih barvah bodo izpostavili vaše obrazne poteze, vašemu stilu pa dodali sproščenost in igrivost. Tudi pri nošenju tovrstnih očal pazite na svetlejše tone oblačil in ličil, če želite poudariti okvirje. Na tovrstna očala prisegata tudi proizvajalca Max Mara in Guess.

 

 

TOPLINE OKVIRJI

Modne trende bodo leta 2020 narekovali tudi topline okvirji s pridihom 70-ih. Mešanica vaših najljubših sončnih očal in vsakodnevnih kovinskih okvirjev bodo vašemu obrazu dodala mehkobo, hkrati pa vas bodo s svojim sproščeno-prefinjenim dizajnom postavile v samo središče.

 

 

VZORČASTI OKVIRJI

Za malo bolj drzne bodo leta 2020 primerni okvirji različnih barv z želvastim ali leopardjim vzorcem. Kombinacija vzorčastih in barvnih okvirjev bo leta 2020 narekovala modne trende za tiste, ki želijo s svojimi očali izžarevati energijo in samozavest. S takšnimi unikatnimi očali boste zagotovo izgledali kot zvezdniki. Svetlo modri odtenki vzorčastih okvirjev so posebej primerni za osebe z rjavimi očmi, saj poudarijo barvo le teh. Leopardji vzorci bodo prav tako prevladovali med drznimi posamezniki, ki bodo želeli izžarevati moč in hkrati poudariti svoj stil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DRZNI OKVIRJI

Za tiste najbolj drzne pa bodo leta 2020 popularna tudi pisana očala, močnih izstopajočih barv in raznih oblik. Bodite drzni!