O nas

 

O nas

Optika Vallis je nov in svež obraz na slovenskem trgu, a vendar svoje znanje in strokovnost črpa iz več kot 30 letne tradicije! Lastniki Optike Vallis so oče Vinko Dolinšek in sinova Gašper in Miha. Vinko je svojo pot v optični dejavnosti začel pred 35 leti, ko se je izšolal za optika in kasneje izuril v zelo kvalitetnega in natančnega optika. Svoje izkušnje je nabiral in se izpopolnjeval v eni izmed prvih družinskih optik na domžalskem območju Optiki Helena Dolinšek. Ideja za ustanovitev nove optike se je porodila sinovoma, ki sta svojo poklicno pot, tako kot oče našla v optični dejavnosti z odprtjem uspešne spletne trgovine s kontaktnimi lečami Moje-lece.si.

Optika Vallis ima svoje prostore v sodobnem nakupovalnem centru Arkadia na Viru pri Domžalah, kjer deluje tudi očesna ordinacija. Okulistične preglede opravlja zdravnica specialistka oftalmologinja na najsodobnejših aparatih za preiskavo in diagnostiko vida. Poslovalnici sta še v Kamniku in v Planet Tuš Celje. V Optiki Vallis ponujamo širok izbor sončnih in korekcijskih očal priznanih proizvajalcev  ter kontaktne leče in tekočine za vzdrževanje leč.

Naše poslanstvo in vizija

Poslanstvo Optike Vallis je, da se vsaki stranki posvetimo, ji prisluhnimo in nato ponudimo najboljšo rešitev za korekcijo vida.
Vizija Optike Vallis je postati vodilna optika na širšem ljubljanskem območju, z največjo ponudbo korekcijskih in sončnih očal po najnižjih cenah.

Ljudi vedno najprej prepoznamo preko obraza, zato so očala, ki jih izberete pomemben del vaše podobe, odsev vašega izgleda.
Vinko Dolinšek

Strokovna ekipa