TopVue One+

 

Leče TopVue One+ so izdelane iz silikon-hidrogelnega materiala Unifilcon B in so namenjene za enodnevno uporabo. Tako kot je za znamko TopVue že znano, se tudi leče TopVue One+ ponašajo z izjemno širokim razponom dioptrije v plus (+) in minus (-), kar jim omogoča, da učinkovito odpravljajo simptome kratkovidnosti in daljnovidnosti. Leče TopVue One+ se obenem lahko pohvalijo s 53% vsebnostjo vode in z izjemno visoko prepustnostjo kisika. Visoka prepustnost kisika in velika vsebnost vode sta značilnosti kontaktnih leč vrhunske kvalitete, kamor leče TopVue One+ nedvomno spadajo. Zaradi svojih izjemnih lastnosti so leče TopVue One+ popolna izbira za vse tiste, ki imajo zahteven ali aktiven življenjski slog. Leče vsebujejo tudi natrijev hialuronat, ki veže vodo, preprečuje odlaganje kolagena, pospešuje cel­jenje tkiv in ima protibolečinski učinek. 

Leče TopVue One+ imajo asferično obliko, kar pomeni, da se bodo našemu očesu idealno prilegale in nam posledično zagotovile jasen in oster vid v celotnem vidnem polju. Zahvaljujoč svoji obliki bodo leče TopVue One+ poskrbele, da se bodo solze bolj naravno razširile po našem očesu. Pri uporabi leč, ki nimajo asferične oblike, velikokrat pride do popačenja ob robu, pri lečah TopVue One+ pa naj vas to ne skrbi. Zaradi vseh naštetih prednosti, so te leče idealna izbira za vse, ki veliko časa preživijo pred računalnikom ali v avtomobilu.

Dnevne kontaktne leče TopVue One+ so brez dvoma ene izmed najbolj zdravih kontaktnih leč na trgu. Ker spadajo med dnevne leče, za njihovo shranjevanje ne potrebujete nikakršnih tekočin ali škatlic, temveč leče na koncu dneva preprosto vržete stran in naslednji dan začnete z novim parom. To nam omogoča, da vsak dan uporabljamo optimalno sveže in čiste leče.

 

 

 

TopVue One+ so na voljo v paketih po:

  • TopVue One+ (5 leč): 4,99 €
  • TopVue One+ (30 leč): 17,99 €
  • TopVue One+ (90 leč): 39,99 €

 

Lastnosti

Proizvajalec: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Čas nošenja: 1 dan
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Vsebina vode: 53%
Prepustnost kisika: 68 Dk/t
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Ali lahko nosim leče med spanjem? Ne
UV filter: Ne
Material leče 2: Unifilcon B
Vsebuje natrijev hialuronat: Da