Kapljice za oči

GELONE DROPS 10 ml – kapljice za oči

Suho oko je najpogostejši zaplet, ki ga povzročajo kontaktne leče. Vzroki za nastanek tega pojava so različni, skupni imenovalec pa je pomanjkanje naravnih solz. Gelone 10 ml so kapljice za oko, ki zagotavljajo hitro in učinkovito pomoč, takojšnje olajšanje in izboljšanje udobja. Kapljice so učinkovito nadomestilo za solze, preprečujejo sušenje površine očesa in pomagajo odplakovati prašne delce. Umetno tvorijo zaščitni film, s čimer zaščitijo oči pred škodljivimi vplivi okolja, kot so dim, vročina, veter, klimatizirani prostori, monitor ipd. Njihova uporaba je vašim očem zelo prijazna.

Lastnosti

Proizvajalec: Stericon Pharma
Rok uporabe po odprtju: 1 mesec
Volumen: 10 ml
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Na voljo brez recepta: Da
Cena: 6,50 €

 

 

LAIM-CARE gel drops 10 ml – kapljice za oči

Kapljice za oči LAIM-CARE gel drops nudijo takojšnje olajšanje in dolgotrajen občutek udobja. Odpravijo nelagodje pri pomanjkanju stabilnosti solznega filma, izpostavljenosti oči v prašnem okolju, pri alergiji na cvetni prah in po operaciji oči. Kapljice ostanejo na površini očesa več časa kot druge kapljice za oči, zato se uporabljajo za ublažitev težav oziroma nestabilnosti filma solz in  očesu zagotavljajo hidratacijo in svežino skozi ves dan. Priporočljiva je tudi njihova uporaba za udobnejše nošenje kontaktnih leč.

Izjemna kakovost kapljic LAIM-CARE gel drops se odraža v njihovi sestavi. Kapljice vsebujejo učinkovito aktivno snov, imenovano natrijev hialuronat, ki veže vodo, preprečuje odlaganje kolagena, pospešuje celjenje tkiv in deluje kot lubrikant in amortizer. Njegova sposobnost zadrževanja vode je večja od katerekoli druge naravne ali sintetične snovi. Natrijev hialuronat najdemo skoraj povsod v človeškem telesu: v sklepih, v med sklepni tekočini, vezeh in mnogih organih.

Lastnosti

Proizvajalec: Schalcon
Rok uporabe po odprtju: 1 mesec
Volumen: 10 ml
Rok trajanja: 6 mesecev ali več
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Na voljo brez recepta: Da
Cena: 7,00 €

AMPULE LAIM-CARE gel drops 20 x 0,33 ml – kapljice za oči

Kapljice za oči v ampulah LAIM-CARE gel drops so pakirane praktično: 20-krat po 0.33 ml, kar pomeni, da odpremo samo tolikšno količino kapljic, kot jih potrebujemo. Odprto ampulo je treba porabiti v roku enega dneva.

Lastnosti

Proizvajalec: Schalcon
Volumen: 20 x 0,33 ml
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Na voljo brez recepta: Da
Cena: 6,50 €

LAIM Moisture 15 ml – sprej za oči

LAIM Moisture 15 ml so umetne solze za oko v obliki razpršila, ki delujejo tudi kot antibakterijski filter pred onesnaženjem. Sprej stabilizira plasti lipidov v solznem filmu, pospešuje mazanje oči in vek ter vsem uporabnikom mehkih hidrogel silikonskih ali hidrogelnih kontaktnih leč nudi izjemno udobje. Izdelek je namenjen vsem (uporabnikom kontaktnih leč in ljudem brez njih), ki imajo težave s sindromom suhega očesa. Namenjen je tudi za preprečevanje nezadostne proizvodnje plasti lipidov solznega filma. Vsebuje natrijev hialuronat in izvlečke kamilice, ki skrbijo za prijeten vonj spreja.

Uporaba:

Sprej je potrebno razpršiti na zaprto veko, saj zahvaljujoč sodobni tehnologiji aktivne sestavine prodrejo kar skozi veko. Če imate kontaktne leče v očesu, zaprite oči in uporabite sprej na razdalji 10 cm. V primeru, da imate make-up, ki ni vodoodporen, uporabite razdaljo 20 cm. Zaradi revolucionarne tehnologije se sprej lahko uporablja do konca izteka roka trajanja. LAIM Moisture sprej ima 3,5-krat daljši rok uporabe od podobnih konkurenčnih izdelkov. Velika prednost je tudi, da vam ni potrebno zavreči celotnih umetnih solz, če jih ne uporabljate redno. Z odprtjem se LAIM Moisture sprej ne »pokvari« – uporaben je do datuma na embalaži (kljub odprtju razpršila!).

Lastnosti

Proizvajalec: Schalcon
Volumen: 15 ml
Rok uporabe po odprtju: 6 mesecev
Rok trajanja: 6 mesecev ali več
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Na voljo brez recepta: Da
Cena: 8,90 €