AKTUALNA MESEČNA AKCIJA

Do očal in BREZPLAČNE kontrole vida kot na napotnico s popustom do 101 €*

 

*Akcija velja do 31. 12. 2020 na redne cene ob nakupu kompletnih korekcijskih očal (okvir, steklo, montaža). Akcija ne velja na blagovno znamko Crullé. Akcije se med seboj ne seštevajo.

Predstavljamo vam inovativno zaščito proti rosenju.

 

Sprej lahko kupite v vseh poslovalnicah Optike Vallis.

 

PRIZNANE BLAGOVNE ZNAMKE

Pri nas se trudimo, da strankam zagotavljamo veliko izbiro sončnih in korekcijskih očal priznanih blagovnih znamk po ugodnih cenah.

GARANCIJA NAJNIŽJE CENE

Z garancijo najnižje cene vam garantiramo, da boste pri nas izbrane izdelke kupili po najnižji ceni. Če pri katerem izmed konkurentov naletite na nižje cene teh izdelkov, nam to sporočite istega dne, ko ste oddali naročilo pri nas. Naša garancija za najnižjo ceno vam zagotovlja najmanj 2% nižjo ceno od navedenega konkurenta.
 
Za uveljavitev garancije nam osebno (obisk optike ali klic na 041 615 509) ali preko e-pošte dostavite dokazilo (sliko cene cenejšega izdelka, katalog ali spletno povezavo ponudbe).
 
Pogoji:
 
1. Naša garancija za najnižjo ceno velja za primerjavo naših cen s cenami v trgovinah na območju Slovenije SAMO za sončna očala.
2. Izdelek na konkurenčni spletni strani ali fizični trgovini mora biti identičen izdelku v naši ponudbi ter na voljo ob istem času in pod enakimi pogoji (dobavni rok, garancija, način plačila, itd.);
3. Dobavni rok ne sme biti daljši od sedmih dni.
4. Garancija za najnižjo ceno ne velja za izdelke, ki so na konkurenčni trgovini ponujeni pod posebnimi pogoji, v akciji ali na razprodaji. Ne velja za spletno trgovino Moje-lece.si in Alensa.si.;
5. Garancija za najnižjo ceno velja pri nakupu največ dveh enakih izdelkov;
6. Upoštevali bomo le zahteve, ki so oddane istega dne kot je bilo oddano vaše naročilo v naši optiki;
7. Predstavniku našega podjetja mora biti omogočen dostop do podatkov na konkurenčni trgovini, tako da lahko preveri vse podrobnosti njihove ponudbe. Naš predstavnik bo primerjavo naredil najkasneje naslednji delovni dan po prejemu prijave;
8. Najmanjša razlika, ki jo bomo upoštevali je en (1) evro.
9. “Garancija najnižje cene” velja samo na izdelke kupljene v prodajalnah optike Vallis. Garancija velja na očala iz letaka do razprodaje zalog.

GARANCIJA NA KAKOVOST

Optika Vallis Vam garantira, da so izdelki kupljeni pri nas najvišje kakovosti izbranih proizvajalcev. V kolikor s kakovostjo korekcijskih okvirjev niste zadovoljnji lahko okvir vrnete v roku 14 dni od nakupa in vrnili Vam bomo denar. Okvir morate vrniti v enakem stanju, kot ste ga dobili ob nakupu (brez prask, mehaničnih poškodb oz. poškodb nastalih zaradi uporabe prekomerne sile). Pri vračilu je potrebno predložiti originalen račun.