TopVue KONTAKTNE LEČE

TopVue kontaktne leče so na trgu od leta 2010. Takoj ob vstopu na evropski trg, je TopVue med uporabniki postala zelo priljubljena in zaupanja vredna znamka zaradi svojih inovativnih pristopov, velike izbire in brezkompromisnega odnosa do kvalitete.

Izdelane so iz najnaprednejših materialov, ki skrbijo za zadostitev širokega spektra potreb različnih posameznikov. Primerne so za vse življenjske aktivnosti in okolja. Od sproščanja na plaži, obiskov fitnesa ali celodnevnega dela v pisarni. Leče imajo stabilno korekcijo dioptrije, ki zagotavlja oster vid v vseh pogojih.

Uporaba modernih tehnologij in inovativnih materialov za ustvarjanje kvalitete ter udobnih izdelkov je glavna naloga TopVue leč. Po zaslugi uporabe Radial Edge tehnologije, se omenjene leče povzpnejo nad vse ostale leče dostopne na trgu. Radial Edge tehnologija namreč zagotavlja izredno tanke in enakomerne robove, ki pomagajo pri zmanjševanju trenja. Vse to privede do popolnoma mehkega in naravnega mežikanja. Visoke vsebnosti hidracije so dosežene z dodajanjem natrijevega hialuronata in posebnega PEG (polyethylene glycol) vlažilnega sredstva. Pri TopVue najdemo leče izdelane iz hidrogel materialov ter leče, izdelane iz kombinacije hidrogel in silikon materialov. Omenjena kombinacija omogoča izjemno visoko propustnost kisika.

Če ste med tistimi, ki si želite spremeniti barvo oči, so vam na voljo TopVue Color, barvne leče, ki so na voljo z ali brez dioptrije. Pri dnevnih barvnih lečah lahko izbirate med 6 različnimi odtenki.

IZDELKI

Pri TopVue se zavedajo, da niti en par oči ni enak drugemu in da vsak dan prinaša nove izzive. Razvijalci se osredotočajo na potrebe posameznika in v skladu s tem razvijajo kontaktne leče s širokim spektrom parametrov, ki izpolnjujejo vse uporabnikove zahteve. Ne glede na to, ali trdo delate ves dan ali pa se preprosto sproščate, lahko koristite brezhiben vid in izjemno udobje s TopVue lečami.

TopVue ELITE

Enodnevne hidrogelne TopVue Elite leče se izkažejo v vsaki situaciji, ne glede na to ali ste v službi, na plaži ali pa ste športno aktivni. Te visoko kakovostne dnevne leče lahko prenesejo zahteve vašega aktivnega življenjskega sloga. Po zaslugi visoke vsebnosti vode so te leče mehke in fleksibilne, kar zagotavlja udobje za ves dan.

TopVue Elite zagotavljajo najvišje standarde pri negi za vid na današnjem trgu, po zaslugi naprednih tehnologij, ki so v uporabi med izdelavo. Radial Edge tehnologija ustvari ultra tanke robove, Biomoist Gelflex materiali pa zagotavljajo visoke stopnje vlažnosti. Ta kombinacija zagotavlja celodnevno udobno nošenje in jasen vid. Leče so prav tako obogatene z UV zaščito in svetlo modro obarvanostjo s čimer je rokovanje in vstavljanje leč lažje.

Če ste iskalci vznemirjenja na lovu za vašo naslednjo adrenalinsko izkušnjo ali pa če imate rajši vsakodnevne avanture kot npr. to, da se izgubite v knjigi ali se ukvarjate s športom, vas TopVue Elite dnevne kontaktne leče ne bodo razočarale. Leče so izdelane s strokovno natančnostjo, ki zagotavlja udobje vašim očem in oster vid, ne glede na to kaj vam prinese vaš dan.

 

TopVue DAILY

Enodnevne kontaktne leče narejene iz hidrogela, ki zagotavlja dosledno stopnjo vlažnosti in hidracije skozi ves dan. Te leče so izjemno enostavne za uporabo, znane zaradi svoje mehkosti in lahkosti. TopVue Daily leče so obogatene s komponento vlažnosti, poznano kot PEG. Z uporabo tehnologije Aquamax, je UV zaščita nanesena na leče med izdelavo, ne da bi pri tem škodovali preostalim lastnostim leč ali ogrozili naraven, gladek občutek, ki ga ima leča za oko.

TopVue Daily leče so higienske in enostavne za uporabo. Vsako jutro uporabite popolnoma nov, svež par leč in jih zavržete ob koncu dneva. Zaradi urnika vsakodnevne zamenjave, je vsak par leč svež, uporaben in popolnoma čist, brez umazanije, ki bi na leči ostala od prejšnjega dne. TopVue Daily zagotavlja oster vid na vseh razdaljah, v vseh pogojih, pa naj gre za nežno jutranjo svetlobo ali močno, s soncem prežeto večerno svetlobo.

TopVue PREMIUM

Dvotedenske, silikon hidrogel kontaktne leče so zasnovane za največje udobje. Visoka stopnja prepustnosti zraka zagotavlja vašim očem udobje in ohranja oster vid skozi ves dan. Leče prav tako vsebujejo natrijev hialuronat, ki nudi hidracijo za maksimalno udobje.

TopVue Premium leče so zapakirane v pretisnih omotih, v katerih je raztopina natrijevega hialuronata, ki deluje kot edinstveno vlažilno sredstvo. To sredstvo je prisotno tudi na površini leč, s čimer bodo vaše oči dobro navlažene med nošenjem. Mikrokanali so vključeni v obliko te leče, kar zagotavlja veliki količini kisika, da prispe skozi leče do roženice.

S popolnoma tankimi robovi, visoko vsebnostjo vode in povečanim pretokom zraka, te leče zagotavljajo izjemno udobje za 14 dnevno uporabo, ob primerni skrbi. Leče niso ustvarjene za neprekinjeno uporabo in jih morate odstraniti na koncu vsakega dne. Ko jih odstranite, je pomembno da leče očistite in jih shranite v svežo raztopino čez noč. Naslednje jutro bodo leče osvežene, čiste in pripravljene za uporabo.

TopVue PREMIUM FOR ASTIGMATISM

TopVue Premium for Astigmatism kontaktne leče za dnevno uporabo so ustvarjene za korekcijo astigmatizma. Leče so narejene iz silikon hidrogel materiala, vsebujejo visoko prepustnost kisika in nudijo zadostno vlažnost za čez cel dan, zahvaljujoč hidracijski komponenti, ki je poznana pod imenom natrijev hialuronat.

Pri toričnih lečah je pomembno, da je njihova pozicija na očesu stabilna, za dosego optimalnega vida in udobja. TopVue Premium for Astigmatism leče to dosežejo, zahvaljujoč njihovi edinstveno oblikovani obliki in enakomerno razporejenemu balastu.

Astigmatizem običajno pomeni nejasen, zamegljen vid, ki ga pogosto spremljajo neprijetni glavoboli, vse to pa je posledica neenakomerne oblike roženice. TopVue Premium for Astigmatism leče pomagajo popraviti to neravnovesje z napredno tehnologijo, ki pomaga leči, da ostane na enem mestu na očesnem zrklu, kar zagotavlja popoln, udoben vid. Recite nasvidenje zamegljenemu vidu in glavobolom!

TopVue AIR

TopVue Air mesečne kontaktne leče so narejene za vsakodnevno uporabo za 30 dni. Visoka prepustnost kisika in vlažnost ustvarita leče, ki zagotavljajo povečano udobje, tudi v zahtevnih okoliščinah, ne glede na to ali dneve preživite za mizo v službi ali opravljate težja fizična dela.

TopVue Air leče so shranjene v posebni raztopini, ki vsebuje natrijev hialuronat, znan po svojih izjemnih vlažilnih lastnostih. Leče so se zmožne prilagoditi naravni krivini in okolju očesa ter tako zagotavljajo neprimerljivo udobje skozi ves dan nošenja.

Leče so narejene iz novega silikon hidrogel materiala, ki zagotavlja visoko stopnjo prepustnosti kisika in visoko vsebnost vlažnost. Ko sta ti dve lastnosti združeni, pomagata pri minimaliziranju možnosti za delčke prahu in umazanije, da bi tvorili usedline na površini leče. Za ohranjanje kvalitete in izjemne učinkovitosti za vseh 30 dni uporabe je pomembno, da odstranite TopVue Air leče ob koncu vsakega dne. Nato jih čez noč shranite v posodico z raztopino, s čimer poskrbite, da bodo leče ostale čiste in stalno učinkovite.

TopVue AIR FOR ASTIGMATISM

TopVue Air for Astigmatism so mesečne leče, narejene iz silikon hidrogel materiala. Ustvarjene so za korekcijo astigmatizma in za preprečevanje zamegljenega vida, leče pa se ponašajo tudi z izjemno visoko stopnjo prepustnosti kisika in vsebnosti vode, ki zagotavlja dolgoročno udobje in hidracijo v vsaki situaciji.

Če se želite izogniti popačenemu vidu, ki ga povzroča astigmatizem, je ključno, da so leče pravilno nameščene na oko ves dan. TopVue Air for Astigmatism leče se poslužujejo napredne stabilizacijske tehnologije. Njihova edinstvena SHT PrismBallast oblika pomaga doseči popolno namestitev na oko.

Astigmatizem je napaka očesa, ki jo povzroča neenakomerna oblika roženice. Simptomi se kažejo kot zamegljen vid, bolečina v očeh, glavoboli in pripiranje oči. TopVue Air for Astigmatism leče prilagodijo os in cilinder vsakemu uporabniku in s tem izničijo te simptome. Za zagotavljanje popolnega vida in udobja je pomembno, da pravilno skrbite za leče. Te leče niso namenjene za neprekinjeno uporabo in jih morate odstraniti na koncu vsakega dneva, nato pa jih čez noč shraniti v posodici z raztopino. Vsako jutro bodo leče tako osvežene, čiste in pripravljene za nov dan udobne uporabe.

TopVue AIR MULTIFOCAL

Če vaš vid potrebuje korekcijo tako za dolge kot kratke razdalje, so TopVue Air Multifocal leče prave za vas. Multifocal leče so ustvarjene za korekcijo presbiopije, kar je naravna posledica staranja, ki prizadene elastičnost očesa in njegovo sposobnost fokusiranja na bližnje predmete.

TopVue Air multifocal kontaktne leče so oblikovane za zagotavljanje jasnega vida pri vseh razdaljah, kar omogoča uporabnikom, da uživajo v daljnih razgledih in bližnjih detajlih brez naprezanja. Po zaslugi naprednega produkcijskega procesa, leče nudijo izjemno udobje in jasen vid skozi ves dan.

Vsebujejo posebno obliko, ki kombinira številne optične cone. Te cone se združijo, da zagotovijo oster vid na dolge in kratke razdalje. Prav tako vsebujejo tudi visoko stopnjo prepustnosti kisika in vsebnosti vode, kar zagotavlja brezprimerno vlažnost in udobje.

TopVue PLUS

TopVue Plus so mesečne kontaktne leče, narejene iz hidrogel materiala, ki je poznan po visoki vsebnosti vode. Visoka stopnja vlažnosti poveča prožnost leče, zaradi česar je rokovanje z njimi še lažje, izjemno udobna pa je tudi njihova uporaba. Leče so narejene s svetlo modrim zaznamkom, ki omogoča enostavno vstavitev.

Kombinacija inovativnih raziskovalnih metod in napredne tehnologija omogoča lečam, da so za njihovo izdelavo uporabljeni zelo vzdržljivi in zanesljivi materiali, ki nudijo izjemno ter dolgoročno udobje. Kot rezultat bodo TopVue Plus leče delovale dosledno vseh 30 dni uporabe.

TopVue Plus leče so narejene s posebnim poudarkom na kvaliteti. Radial Edge tehnologija ustvari leče z ultra tankimi robovi, kar omogoča očesni veki, da se naravno premika čez očesno zrklo in lečo. To zmanjšuje trenje in povečuje udobje uporabe. Leče so prav tako obogatene z dodatno UV zaščito.

TopVue COLOR

TopVue Color so barvne kontaktne leče, ki prekrivajo šarenico in so narejene iz hidrogela. Na voljo so številne barve, vključno z modro, rjavo, zeleno, safirno modro, sivo in svetlo zeleno, po zaslugi katerih lahko spremenite barvo svojih oči vsak dan v tednu. Odlične so za vsakodnevno uporabo in družabne dogodke, lahko jih uporabljate tudi z očali. Na voljo so z dioptrijo ali brez.

Leče vključujejo Radial Edge tehnologijo, ki ustvari izjemno tanke robove za preprečevanje trenja in omogočanje izjemnega udobja pri nošnji. Imajo edinstveno, 3-tonalno tehnologijo, ki zagotavlja brezhibno, a naravno prekrivanje šarenice, medtem ko spaja glavno barvo leče z majhnimi količinami črne in rjave. Leče so prav tako obogatene z UV zaščito.

Leče ne potrebujejo nikakršne posebne nege ali vzdrževanja in jih lahko preprosto odvržete na koncu vsakega dneva. Uživajte v svežem, novem paru leč vsak dan.