Promocija Jimmy Choo in Marc Jacobs sončnih očal

Leto je naokoli in v optiki Vallis se je sedaj že tradicionalno odvila promocija sončnih očal.

Letos smo vam predstavili blagovni znamki Jimmy Choo in Marc Jacobs, ki sta znani po svoji eleganci in preciznem nizanju detajlov, ki kolekcijo popestri in jo naredi zanimivo.

Obiskovalci so lahko izbirali med več kot 170 modelov blagovne znamke Marc Jacobs, ter 80 modelov znamke Jimmy Choo.

Čeprav je bila dobra polovica polic v optiki namenjena omenjenima blagovnima znamkama Jimmy Choo in Marc Jacobs, so obiskovalci lahko pomerjali tudi sončna očala ostalih blagovnih znamk kot so: Gucci, Max Mara, Max&Co., Guess, Puma, Stella McCartney, Carrera, Hugo Boss, Tommy Hilfiger itd.

Med samim dogodkom, so se obiskovalci lahko fotografirali, pomerjali nova očala, si privoščili koktejle ali drugo pijačo in poklepetali drug z drugim ob slastnih prigrizkih.

Promocijo lahko ponovno označimo za uspešno, za kar se zahvaljujemo vsem obiskovalcem, ki so se udeležili dogodka in ga ustvarili tako prijetnega in sproščenega.

Glede na uspešnost in pozitivne odzive ter zares prijetno vzdušje, si prizadevamo za organizacijo dogodka tudi v prihodnjem letu. Do takrat bomo skrbno premislili o tem, kaj pripraviti, da bo zadovoljstvo še večje.

Vsekakor ste vsi lepo vabljeni v Optiko Vallis tudi med letom, saj vam nudimo možnost pregleda in kontrole vida, svetovanje pri izbiri korekcijskih in sončnih očal ter kvaliteten servis.

Naša ponudba zajema širok spekter aktualnih, modnih in športnih sončnih očal z UV zaščito, ki zadovoljujejo visoke standarde kvalitete, funkcionalnosti in estetike. Poleg klasičnih sončnih očal izdelujemo tudi sončna očala z dioptrijo, ki so lahko tudi multifokalna ali polarizirana.