Promocija Gucci in Marc Jacobs sončnih očal

Leto je naokoli in ponovno se je v prijetnem vzdušju Optike Vallis v trgovskem centru Arkadia v Domžalah, odvijala promocija sončnih očal dveh priznanih blagovnih znamk Gucci in Marc Jacobs.

Ker je lanskoletni dogodek v nas pustil izjemno prijetne vtise in ker so sončna očala nepogrešljiv modni dodatek poletja smo se odločili, da dogodek letošnje poletje ponovimo.

Ponovno smo izpostavili prestižno blagovno znamko Gucci, ki ima za seboj več kot 90 letno tradicijo in svoje navdihe črpa iz svojih dolgoletnih izkušenj iz sveta visoke mode. Gucci sončna očala predstavljajo vrhunec italijanskega prestiža in s svojimi oblikami, od oversize do klasičnih okvirjev, atraktivnimi in dragocenimi detajli na okvirjih zadovoljijo še tako zahtevnega kupca.

Gucci je ena izmed najbolj luksuznih modnih blagovnih znamk. Ustanovljena je bila leta 1922 v italijanskih Firencah, kjer so najprej pričeli z izdelavo usnja. Danes Gucci ponuja mnogo izdelkov, ki narekujejo visoko modo, vse od parfumov, oblačil in seveda do modnih sončnih očal.

Na dogodku so obiskovalci lahko izbirali med več kot 150 različnimi modeli Gucci sončnih očal.

Da pa dogodek ne bi bil povsem identičen lanskemu, smo kot drugo priznano blagovno znamko izbrali znamko Marc Jacobs.

Pri znamki Marc Jacobs ustvarjajo prefinjene, rahlo retro modele, ki skupaj z visokokakovostnimi materiali in brezhibno pozornostjo do podrobnosti razveseljujejo vsakega uporabnika in nikogar ne pustijo ravnodušnega. Marc Jacobs slavi po svoji prefinjenosti in izjemni kvaliteti modelov, ki glede na svojo ceno ponujajo mnogo več kot bi marsikdo utegnil pričakovati.

Marc Jacobs je svetovno priznan modni oblikovalec, rojen v New Yorku. Leta 1987 je postal najmlajši oblikovalec na svetu. Danes se uvršča med najbolj vplivne modne oblikovalce na svetu in med 100 najbolj vplivnih ljudi na svetu. “Oblikovanju posveča svoje srce in s tem postavlja nove trende. Ima estetski občutek, kot nihče drug.” – Victoria Beckham

Čeprav je bila dobra polovica polic v optiki namenjena omenjenima blagovnima znamkama Gucci in Marc Jacobs, so obiskovalci lahko pomerjali tudi sončna očala ostalih blagovnih znamk kot so: Jimmy Choo, Max Mara, Max&Co., Fendi, Puma, Stella McCartney, Carrera, Hugo Boss, Tommy Hilfiger itd.

Med samim dogodkom, so se obiskovalci lahko fotografirali, pomerjali nova očala, si privoščili koktejle ali drugo pijačo in poklepetali drug z drugim ob slastnih prigrizkih.

Promocijo lahko ponovno označimo za uspešno, za kar se zahvaljujemo vsem obiskovalcem, ki so se udeležili dogodka in ga ustvarili tako prijetnega in sproščenega.

Glede na uspešnost in pozitivne odzive ter zares prijetno vzdušje, si prizadevamo za organizacijo dogodka tudi v prihodnjem letu. Do takrat bomo skrbno premislili o tem, kaj pripraviti, da bo zadovoljstvo še večje.

Vsekakor ste vsi lepo vabljeni v Optiko Vallis tudi med letom, saj vam nudimo možnost pregleda in kontrole vida, svetovanje pri izbiri korekcijskih in sončnih očal ter kvaliteten servis.

Naša ponudba zajema širok spekter aktualnih, modnih in športnih sončnih očal z UV zaščito, ki zadovoljujejo visoke standarde kvalitete, funkcionalnosti in estetike. Poleg klasičnih sončnih očal izdelujemo tudi sončna očala z dioptrijo, ki so lahko tudi multifokalna ali polarizirana.