Promocija Gucci in Dior sončnih očal  

V prijetnem vzdušju Optike Vallis in v družbi Ivjane Banić, Klare Jazbec, Valerije Slapnik, Luke Pašiča, Iris Avdić, Alje Bitenc in mnogih drugih ljubiteljev luksuznih očal je potekala prva promocija Gucci in Dior sončnih očal v nakupovalnem centru Arkadia, v Domžalah.

Poletje je pravi čas, da svojim očem in obrazu podarimo največ ter izberemo sončna očala, ki nas bodo zaščitila pred soncem in nam ponudila moderen in eleganten izgled. Ob tej priložnosti je optika Vallis pripravila predstavitev nove kolekcije svetovno znanih Gucci in Dior sončnih očal ter vse prisotne seznanila s trendi v svetu visoke mode.

Gucci sončna očala so ena izmed najbolj luksuznih modnih dodatkov. Navdih očal izvira iz Gucci oblačil, ki imajo za seboj več kot 90 let izkušenj. Lepo oblikovane oversize leče, klasični, vendar atraktivni okvirji okrašeni z ikonami blagovne znamke in dragocenimi detajli predstavljajo vrhunec talijanskega prestiža.

Nova kolekcija Dior sončnih očal je plod strokovnega znanja in izkušenj. Tehnična brezhibnost, modernost in eleganca francoske znamke Dior je tokrat izražena z geometrijskimi in prefinjenimi linijami ter pametno uporabo edinstvenih barv in tonskih kombinacij.

Atraktivni in trendi modeli sončnih očal so navdušili znane Slovence, ki so si izbrali najljubše modele in dodali, da je odločitev med tako bogato ponudbo bila zelo težka.
S tem so Gucci in Dior sončna očala s prepoznavnimi dizajni še enkrat potrdila svoj status v svetu optike.

Poleg Gucci in Dior sončnih očal, obiskovalci so lahko preizkusili tudi sončna očala Jimmy Choo, Max Mara, Max&Co., Fendi, Puma, Stella McCartney, Marc Jacobs, Carrera, Hugo Boss, Tommy Hilfiger in mnogih drugih znanih znamk.

Po ogledu in izbiri očal je optika Vallis povabila obiskovalce, da se pridružijo fotografiranju in potegovanju za novi obraz optike. Gostje so imeli tudi priložnost sodelovati v žrebanju za nova sončna očala po lastni izbiri.

Po zabavni in uspešni promociji, z največjo ponudbo Gucci in Dior sončnih očal v Sloveniji in garancijo najnižje cene na sončna očala je optika Vallis postala nova priljubljena destinacija nakupa sončnih očal.

Optika Vallis ponuja tudi možnost pregleda in kontrole vida, veliko izbiro korekcijskih okvirjev znanih blagovnih znamk in strokovno svetovanje ter kvaliteten servis očal.

Več utrinkov z dogodka si lahko ogledate na naši Facebook in Instagram  strani.